Schuren

Zit uw vloer onder de krassen en deukjes? Door opnieuw te schuren en te lakken kan Cazemier uw vloer er in de meeste gevallen weer als nieuw uit laten zien.


Lees meer >>

Onderhoud>

Voorkom onnodige reparaties of zelfs het moeten vervangen van uw houten vloer. Door regelmatig uw vloer te laten onderhouden houdt u uw vloer in goede conditie en verlengt u de levensduur aanzienlijk.

Lees meer >>
Verkoop
 

Op zoek naar een nieuwe vloer of is uw vloer toe aan onderhoud of reparatie? Neem gerust contact op of kom langs bij ons in de showroom

Vloeren

Cazemier Parket heeft een rijk aanbod vloeren ter beschikking. Zoekt u een betaalbare vloer van kwaliteit, dan vindt u bij ons ongetwijfeld datgene wat u zoekt. Twijfelt u nog of hebt u geen idee? Kom gerust langs voor vrijblijvend advies. Wij laten u graag de mogelijkheden zien op basis van uw wens, situatie en budget. Hebben we de vloer niet voorradig, dan kunnen we deze op korte termijn alsnog bij u afleveren.

Uw nieuwe vloer leggen

Sommige vloeren kunt u prima zelf leggen, echter dient u wel rekening te houden met een aantal belangrijke aspecten. Zo is het van belang dat u zorgt dat de ondergrond goed droog is en er eerst een vochtwerende folie wordt gelegd. Daarnaast moet de ondergrond natuurlijk mooi strak zijn en vuil- of lijmresten zijn verwijderd om hobbels te voorkomen. Een ander belangrijk punt is dat u de vloer niet helemaal tegen de wand aanlegt, maar ruimte overhoudt voor het uitzetten en krimpen van de vloer.

Hebt u vragen over het leggen? Neemt u dan gerust contact op met Cazemier Parket. Wij geven u graag advies over het leggen en onderhouden van uw nieuwe vloer. 

Vloer laten leggen

Wellicht besteedt u het leggen van uw nieuwe vloer toch liever uit aan een professional. Sommige vloerpatronen zijn een stuk moeilijker te leggen dan anderen, en ook de ruimtes bieden soms flinke uitdagingen om uw vloer er toch strak in te krijgen. Cazemier Parket is u graag van dienst voor het leggen van uw nieuwe vloer. Voor informatie over de tarieven kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via offerteformulier of even contact opnemen.

Vraag informatie aan