Schuren

Zit uw vloer onder de krassen en deukjes? Door opnieuw te schuren en te lakken kan Cazemier uw vloer er in de meeste gevallen weer als nieuw uit laten zien.


Lees meer >>

Onderhoud>

Voorkom onnodige reparaties of zelfs het moeten vervangen van uw houten vloer. Door regelmatig uw vloer te laten onderhouden houdt u uw vloer in goede conditie en verlengt u de levensduur aanzienlijk.

Lees meer >>
Verkoop
 

Op zoek naar een nieuwe vloer of is uw vloer toe aan onderhoud of reparatie? Neem gerust contact op of kom langs bij ons in de showroom

Traditioneel parket

Traditioneel parket heeft karakter. Door hun unieke mogelijkheden bieden de ambachtelijke vloeren u alle ruimte voor fantasie: keuze uit verschillende legpatronen, combinaties van verschillende houtsoorten en vele soorten afwerkingen. Hierdoor zijn deze vloeren in elke stijl in te passen, of dit nu klassiek of modern is. De ambachtelijke oftwel tapisvloer bestaat uit massief houten planken zonder messing en groef. De plankjes worden in de tussenvloer vernageld, waarna de spijkergaatjes onzichtbaar met een vulmiddel opgevuld worden. Tapis is leverbaar in diktes van 6 tot 10mm en in breedtes tot en met 170 mm. De lengte varieert van 280 (voor bepaalde patroonvloeren) tot 3000 mm.

Vraag informatie aan