Schuren

Zit uw vloer onder de krassen en deukjes? Door opnieuw te schuren en te lakken kan Cazemier uw vloer er in de meeste gevallen weer als nieuw uit laten zien.


Lees meer >>

Onderhoud>

Voorkom onnodige reparaties of zelfs het moeten vervangen van uw houten vloer. Door regelmatig uw vloer te laten onderhouden houdt u uw vloer in goede conditie en verlengt u de levensduur aanzienlijk.

Lees meer >>
Verkoop
 

Op zoek naar een nieuwe vloer of is uw vloer toe aan onderhoud of reparatie? Neem gerust contact op of kom langs bij ons in de showroom

Welkom op de website van Cazemier parket

Parket past in bijna elk interieur. De vloer die u kiest hangt af van uw persoonlijke wensen, maar het is ook verstandig een aantal praktische zaken af te wegen. De eigenschappen van het hout bepalen in belangrijke mate het karakter van de vloer. Kleur, hardheid en tekening zijn belangrijk, maar ook verkleuring en het werken van het hout. Eerlijk en deskundig advies van een vakman is daarom onmisbaar.

Kwaliteit, advies en service zijn al jarenlang het handelskenmerk van Cazemier Parket. Onze ervaring in het geven van advies en technische uitvoering van vloeren hebben ons tot een begrip in de parketbranche gemaakt. Wij zijn een ervaren specialist op het gebied van parket-, lamel- en laminaatvloeren, elk met hun specifieke eigenschappen. In de loop van de jaren hebben wij ons met name toelegd op de traditionele parketvloeren, die u unieke mogelijkheden bieden in legpatronen, combinaties van verschillende houtsoorten en afwerkingen. Zodat uw vloer de juiste uitstraling aan uw interieur geeft!

Cazemier Parket is gevestigd in het noorden van Nederland. Ons team van gespecialiseerde parketteurs leggen dagelijks door geheel Nederland onze kwaliteitsvloeren voor zowel de particuliere als de projectsector.

Vraag informatie aan