Schuren

Zit uw vloer onder de krassen en deukjes? Door opnieuw te schuren en te lakken kan Cazemier uw vloer er in de meeste gevallen weer als nieuw uit laten zien.


Lees meer >>

Onderhoud>

Voorkom onnodige reparaties of zelfs het moeten vervangen van uw houten vloer. Door regelmatig uw vloer te laten onderhouden houdt u uw vloer in goede conditie en verlengt u de levensduur aanzienlijk.

Lees meer >>
Verkoop
 

Op zoek naar een nieuwe vloer of is uw vloer toe aan onderhoud of reparatie? Neem gerust contact op of kom langs bij ons in de showroom

Onderhoud vloer

Een houten vloer wordt met de jaren steeds mooier. Wanneer u tijdig onderhoud aan de vloer laat plegen, voorkomt u slijtage. Hoevaak dit noodzakelijk is, is onder meer afhankelijk van het gebruik van de vloer en de afwerkingslaag. Een harde coating of lak beschermt en voorkomt slijtage van het hout zelf. Periodiek klein onderhoud zorgt ervoor dat de parket vloer er goed uit blijft zien.

Bij massief parket zijn afwerkingen zoals was en olie ook zeer aantrekkelijk. Olie geeft een natuurlijke afwerking die veel mensen aanspreekt. De natuurlijke kleur van het hout wordt door een afwerking met was optimaal benadrukt. Iedere afwerking heeft zo zijn eigen glans en kleuring. Voor welke afwerkingslaag u ook kiest, het onderhoud is in geen geval een probleem. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor afwerking van uw vloer en over de consequenties die uw keuze hierin voor het onderhoud van uw vloer met zich meebrengt.

Het opnieuw schuren en behandelen van een parketvloer is een vak apart. De meeste bestaande parketvloeren kunnen enige malen gerenoveerd worden. Renovatie bestaat uit het volledig kaalschuren, zodat alle oude lak of was wordt verwijderd. Vervolgens wordt de vloer opnieuw afgewerkt met een afwerkingslaag naar keuze.

Reparatie vloer

U kunt bij ons ook terecht wanneer u schade aan uw huidige vloer heeft of wanneer u uw bestaande vloer wilt uitbreiden (bijvoorbeeld bij een verbouwing). Wij raden u aan in deze gevallen contact met ons op te nemen voor een afspraak voor een bezichtiging van uw vloer.

Vraag informatie aan