Schuren

Zit uw vloer onder de krassen en deukjes? Door opnieuw te schuren en te lakken kan Cazemier uw vloer er in de meeste gevallen weer als nieuw uit laten zien.


Lees meer >>

Onderhoud>

Voorkom onnodige reparaties of zelfs het moeten vervangen van uw houten vloer. Door regelmatig uw vloer te laten onderhouden houdt u uw vloer in goede conditie en verlengt u de levensduur aanzienlijk.

Lees meer >>
Verkoop
 

Op zoek naar een nieuwe vloer of is uw vloer toe aan onderhoud of reparatie? Neem gerust contact op of kom langs bij ons in de showroom

FSC-certificering

Voor steeds meer vloeren wordt gebruik gemaakt van hout afkomstig uit goed beheerde bossen, onafhankelijk gecertificeerd volgens de richtlijnen van de FSC. Cazemier Parket werkt samen met een aantal leveranciers die hiervoor gecertificeerd zijn.

Waarom kiezen voor FSC gecertificeerde bedrijven?

De certificering staat voor het op een verantwoorde manier gebruik maken van de bossen, waarbij rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische belangen. De criteria die FSC stelt zorgt voor een verantwoord bosbeheer en wordt als enige gesteund door organisaties als WWF, Greenpeace em OxfamNovib. Koopt u dus hout met FSC keurmerk, dan draagt u wereldwijd bij aan het behoudt van de bossen en een gezonde leefomgeving voor mensen en dieren.

Vraag informatie aan